Register

Kuizi Biologjia – pjesa e 13

Play Game

Kuizi Biologjia – pjesa e 13

Kuizi Biologjia - pjesa e 13

Kuizi Biologjia – pjesa e 13 Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e 13 permban 10 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte. Testoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergadituni rreth testit te semimaturës, matures apo testit pranues në fakultet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Kuizi Biologjia - pjesa e 13, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Kuizi Biologjia – pjesa e 13 Screen Shots:


Visit Our YouTube Channel

Leave a Reply

Game Instructions

Testoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergadituni rreth testit te semimaturës, matures apo testit pranues në fakultet.


Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:


50 Latest Games

Powered and Designed by Clabers